MISLI SVOJOM GLAVOM

Video Gallery


 
Sort: Recent | Popular Grid List
 • Političari, psihijatrijski sluč...
  by eugenika on January 11, 2013 at 5:53 AM
  4247 Views - 0 Comments

  Gošća je prof.dr Mila Alečković Nikolić, izvanredan psiholog i neuropsihijatar, i govori o profilima ličnosti koje cilјano bivaju postavlјene za političare u evropskim zemlјama danas, a to se odnosi i na našu zemlјu. Mnogo smo toga gledali, ali nešto ovako sveobuhvatno i izvanredno nije viđeno. Redak primer genijalnosti! Sa ovim će vam sve biti jasno! Posebno je zanimlјiv deo gde opisuje kako su evropski političari, posebno oni koji nam kroje sudbinu, sve sami psihijatrijski slučajevi i da su ih na ta mesta postavili baš zato što su bolesni! Ovo nije politikantska priča, ovo je analiza stručnjaka, jer je žena u toj istoj Evropi priznata i 30 godina je živela i radila u Parizu i sve ih posredno ili neposredno poznaje. Izdvojite ovih skoro dva sata i više će vam vredeti nego milion medijskih debilnih priča i vesti kojima nas svakodnevno bombarduju.

 • Velika Slika (The Big Picture)
  by eugenika on March 2, 2013 at 11:54 AM
  3273 Views - 0 Comments

  U ovom filmu Max Igana iz 2009. godine, možemo videti da li se stvari odvijaju po planu Elite koja nam kroji živote. Iako je prošlo 3 godine od izlaska ovog filma, preporučila bih svima da ga pogledaju da bi shvatili da ovo što se dogadja nije slučajno.

 • Crtani "GMO A-GO-GO"
  by eugenika on May 30, 2013 at 9:13 AM
  3234 Views - 0 Comments

  Na veoma sarkastičan način objašnjava koliko je GMO hrana otrovna za ljude, o korupciji i lobiju proizvođača GMO hrane, uništenju farmera i zdrave hrane

 • Nibiru planeta ili Svemirski brod
  by eugenika on September 25, 2011 at 12:18 PM
  2839 Views - 0 Comments

 • Iskrenost jednog parlamentarca
  by eugenika on February 20, 2013 at 12:22 PM
  2723 Views - 1 Comment

 • Morgellons-ova bolest (N.Sad-Srbija)
  by eugenika on April 13, 2012 at 1:01 PM
  2572 Views - 0 Comments

 • Depopulacija-Lučic, N.Aleksic i Duc...
  by eugenika on January 9, 2013 at 3:42 PM
  2488 Views - 0 Comments

 • Dr Todor Jovanović otvoreno o...
  by eugenika on September 25, 2012 at 7:20 AM
  2386 Views - 0 Comments

  Sada imate jedinstvenu priliku da u sat ipo video materjala od našeg veličanstvenog, svetski poznatog virusologa, Dr Todora Jovanovića, čujete sve najbitnije skrivene tajne i istine o mnogim bolestima i laboratorijskim virusima koji se namerno stvaraju ne bi li čovek postao tiho umirući rob farmako-mafije, sa oslabljenim i uništenim imunitetom, a ne zdrav čovek.

 • The Beautiful Truth-Gerson Cancer Therap...
  by eugenika on December 16, 2012 at 9:45 AM
  2231 Views - 0 Comments

  Najznačajniji dokumentarni film iz 2008.godine i nastavak filma "Gersonovo čudo". Film govori O Maksu Gersonu i njegovoj čuvenoj terapiji koja je mnogima izmenila i spasila živote. U filmu možete videti mnoge stručnjake koji govore o terapiji, kao i iskustva mnogih pacijenata koji su na Gersonovoj terapiji. Saznaćete zašto se radi fluorisanje vode i neželjena dejstva fluorida. Zašto zubni amalgam koji se decenijama stavlja ljudima, na eksperimentu pokazuje isparavanja žive? Koja je uloga genetskog inženjeringa i uticaj na naše zdravlje? Detoksikacija organizma i organska hrana kao lek za zdrav život.

 • Susreti s autizmom - Prava istina
  by eugenika on January 8, 2013 at 10:25 AM
  2210 Views - 0 Comments

 • John P. Holdren i "planetarni rezim"
  by eugenika on June 19, 2012 at 2:06 AM
  2042 Views - 0 Comments


 • Ustaj i bori se, ili te nema!
  by eugenika on April 16, 2011 at 4:52 AM
  1986 Views - 0 Comments

  Ljubodrag Duci Simonović, gostovao je 19.03.2011. kod Olivere Miletović na TV Palma Plus u njenoj emisiji "Pitanja i odgovori". U ovom najkritičnijem trenutku za čovečanstvo Duci je pričao o onome što se samo po sebi nameće, o opstanku čoveka, o opstanku čovečanstva i života na Planeti Zamlji, o borbi protiv degenerisanih nosioca razarajućeg i sveuništavajućeg kapitalizma. Istaći ću neke od detalja iz ovog Ducijevog gostovanja, da bi se shvatila sva pogubnost i monstruoznost kapitalizma. Najstravičniji i najpogubniji mit koji kapitalizam stvara, je mit o svemoći nauke i tehnike. Svedoci toga smo upravo sada u momentima velike i nesagledive katastrofe nuklearne elektrane "Fukušima" u Japanu. U eri izgrađivanja nuklearki, kapitalističke bitange i "naučnici" ubeđivali su nas da je to najsavremenija tehnologija, "sve drše pod kontrolom", a sada, posle ove havarije nuklearke, vidimo da vlada totalni haos, naučnici ne kontrolišu ništa, ti "naučnici" ne mogu da ugase jedan reaktor, već samo registruju sve teže i teže posledice te katastrofe. Sada se vidi da oni zapravo nemaju, niti su predvideli ni jedan jedini mehanizam zaštite kada se dese ovakve katastrofe. Te iste bitange u Japanu, ti fah idioti, koji su svojevremeno govorili u vezi nuklearki "da je sve sigurno" sada govore:"Nismo mogli da predvidimo". Pa idiote jeden, znao si da je to trusno područje podložno zemljotresima, i pored toga ti si sagradio neklearku na obali okeana!? I uopšte, samo degenerici kapitalizma u svojoj gramzivosti za profitom mogu da forsiraju nuklearke, što je suludo, s obzirom na nepredvidljivost ponašanja tanke Zemljine kore podložne zemljotresima, obrušavanju zemlje na rasedima, iznad kojih su takođe sagrađene mnoge nuklearke. Još osamdesetih godina prošlog veka, kada je Duci boravio u Nemačkoj, saznao je da je Fruška Gora predviđena da bude najveće skladište nuklearnog otpada u Evropi, kao i elektrana u Lazarevcu, u kojoj bi se vršila nekakva spaljivanja što se tiče nukleranog otpada. Nedaj Bože da uđemo u EU, ali treba da se zna, ako uđemo, realizovaće se taj projekat, Srbija će postati nuklearna deponija Evrope.


1 - 12 of 71 Videos